Saint-Gobain Abrasives South-East Asia nå i sosiale medier

Facebook & YouTube South-East Asia

I Saint-Gobain Abrasives søker vi stadig nye måter å koble til med våre kunder. Etter hvert som sosiale medier blir stadig viktigere i hverdagen, har vi erkjent at vi også må være til stede der. Av denne grunn er vi glade for å kunngjøre lanseringen av våre nye Facebook-sider og YouTube-kanal for Saint-Gobain Abrasives Sørøst-Asia for å bringe oss enda nærmere deg og bidra til å 'omforme din verden' online.

 

Vi ønsker å oppdatere deg med våre siste nyheter og nyvinninger raskt og enkelt, på en måte som fungerer for deg. Så vi har nå en Facebook-kanal for vårt Norton-produktsortiment, samt en for Atlas-kunder, slik at du bare ser emnene som er relevante for deg. På disse plattformene deler vi nyheter, videoer og tips som støtter deg - om det hjelper deg med å få jobben gjort eller spesielle utfordringer som våre produkter kan brukes til.

 

Vår YouTube-kanal har et komplett utvalg av korte videoer for å demonstrere våre slipeløsninger - hvordan de fungerer, hvordan de sammenligner konkurrentens merkevarer og kundeanmeldelser, slik at du kan se hva folk liker vedrørende våre produkter. Vi håper dette bringer våre produkter til liv og viser hvordan vi kan forbedre prosessene dine.

 

Verden av slipemiddel stopper aldri, og heller ikke vi, så du er velkommen til å følge dine lokale kanaler for å sikre at du alltid er oppdatert med de siste Saint-Gobain Abrasives-nyhetene.

 

FACEBOOK
Argentina Brasil Colombia
Frankrike India North Amerika
Peru Sør-Øst Asia Storbritania
YOUTUBE
Brasil Sentral Amerika EMEA
India Sør-Øst Asia USA & Canada