Saint-Gobain Abrasives
Abrasives of Excellence

Rasta

"Abrasives of excellence" afspejler Rasta's mål om at tilbyde højeffektive slibeprodukter. Kvalitet, præcision, holdbarhed og lang levetid er egenskaber for Rasta's produkter. Med mere end 45 års erfaring forstår Rasta kundernes behov og ønsker. Rasta fremstiller hovedsageligt skæreskiver og skrubskiver til den professionelle bruger.

Photo Tank2.jpg  

Schweiziske selskab

Rasta er et schweizisk firma, der kombinerer innovative løsninger med uovertruffen kvalitet. Pålidelige produkter og en effektiv distribution kendetegner Rasta og har ført til produkter der købes af professionelle brugere i mere end 80 lande.

Kundeorienteret

Kombinationen af “need to haves” og “nice to haves” er vores udfordring. Om det er omkring sortiment, logistik og distribution eller uddannelse eller teknsik support er det Rasta's ønske at opfylde dette.

45 års erfaring

Rasta har mere end 45 års erfaring i udvikling og fremstilling i høj kvalitet af skære - og skrubskiver og imødekommer kundernes høje kravt til kvalitet og ydeevne. Rasta er certificeret efter ISO 9001 af SQS (Swiss Association for Quality Management Systems).

Rasta_45.jpg 

Forskning og udvikling 

Takket være omfattende forskning og udvikling har Rasta en førende position blandt professionelle brugere. At indgå i en verdens førende koncern som Saint-Gobain betyder, at man har glæde af omfattende forsking og produkter med den nyeste teknologi.

 annie de robot.jpg 

Et komplet produktsortiment

Rasta tilbyder et ideelt værktøj til forskellige type af materialer, maskiner og anvendelsesopgaver med optimeret ydeevne, holdbarhed og pris. Sortimentet omfatter skære- og skrubskiver, lamelrondeller, diamantklinger, slibeskiver, fiberrondeller og beskyttelsesudstyr.

To produktlinier

Det udvidede sortiment Rasta Specialist Line er et sortiment til specifikke anvendeslesområder og Multi-Power Line sortiment omfatter produkter til et bredere anvendelsesområde. Begge sortimenter er kendetegnet ved høj kvalitet og er tilgængelig på lager.

Logos SPL and MPL.jpg