Velkommen til Saint-Gobain Abrasives

 

Saint-Gobain Abrasives er verdens førende producent af slibematerialer og endda en producent som selv producerer alle tre hovedtyper af slibeprodukter: Bundne slibeprodukter, fleksible slibeprodukter og diamantprodukter

 

Dette er muligt takket være et meget højt teknologisk niveau, et komplet og innovativt produktsortiment og et godt ry for høj kvalitet- og sikkerhedsniveau samt uddannelse, erfaring og engagerede medarbejdere.

 

Saint-Gobain Abrasives verdensførende stilling forklares ved, at vi forstår og opfylder kundernes behov og ønsker. 
Saint-Gobain Abrasives henvender sig til alle markeder índenfor bygge- og anlægsindustrien, fremstillingsindustrien, Auto Aftermarked, marine, DIY og mange andre.
Vores innovative produkt løsninger giver forbedret produktivitet på flere områder og styrker vores position som verdens førende producent af slibematerialer.
Dette er historien om Norton Blue Sky, fornyelse og innovation og den vil vi meget gerne del med dig…
Norton lancerer et nyt sortiment skære- og slibeprodukter specielt til anvendelse i olie-, & gasindustrien. I sortimentet Oli & Gas indgår skæreskiver, skrubskiver og lamelrondeller.
Flexovit’s nye diamantklinge Mega-Line Laser MP+ til skæring af forskellige materialer. Den nye klinger giver hurtigere og mere bekvem skæring og har længere levetid.

Tilhørende Links

Videofilm

 

Norton Silencio 

Clipper O'Tip 

Clipper Foam 

Norton Quick Fix

 

Norton Multi-Air 

Norton Ice til slibning og polering af klar lak 

Norton maskingtape 

Norton Ice Headlight Repair 

Norton Paint System

 

 

 

 

Følg Saint-Gobain Abrasives A/S