Velkommen til Saint-Gobain Abrasives

 

Saint-Gobain Abrasives er verdens førende producent af slibematerialer og endda en producent som selv producerer alle fem hovedgrupper af slibemidler: Skære- slibeskiver, bundne slibeprodukter, fleksible slibeprodukter, teknisk diamant og diamantprodukter inkl. maskiner. 

  

Dette er muligt takket være et meget højt teknologisk niveau, et komplet og innovativt produktsortiment og et godt ry for høj kvalitet- og sikkerhedsniveau samt uddannelse, erfaring og engagerede medarbejdere. 

  

Saint-Gobain Abrasives verdensførende stilling forklares ved, at vi forstår og opfylder kundernes behov og ønsker.

 
Saint-Gobain Abrasives henvender sig til alle markeder índenfor bygge- og anlægsindustrien, fremstillingsindustrien, Auto Aftermarked, marine, DIY og mange andre.
Vores innovative produkt løsninger giver forbedret produktivitet på flere områder og styrker vores position som verdens førende producent af slibematerialer.
Dette er historien om Norton Blue Sky, fornyelse og innovation og den vil vi meget gerne del med dig…
Norton lancerer et nyt sortiment skære- og slibeprodukter specielt til anvendelse i olie-, & gasindustrien. I sortimentet Oli & Gas indgår skæreskiver, skrubskiver og lamelrondeller.
Norton lancerer en ny serie fiberrondeller til slibning af metal. De nye rondeller med betegnelsen F100 er belagt med slibemiddel aluminiumoxid som giver en god afvirkning i kombination med lang levetid.
Saint-Gobain 350 years

Tilhørende Links

Videofilm

 

Norton Silencio

Clipper O'Tip

Clipper Foam

Norton Quick Fix

 

Norton Multi-Air

Norton Ice til slibning og polering af klar lak

Norton maskingtape

Norton Ice Headlight Repair

Norton Paint System

 

 

 

 

Følg Saint-Gobain Abrasives A/S