Velkommen til Saint-Gobain Abrasives

 

Saint-Gobain Abrasives er verdens førende producent af slibematerialer og endda en producent som selv producerer alle tre hovedtyper af slibeprodukter: Bundne slibeprodukter, fleksible slibeprodukter og diamantprodukter

 

Dette er muligt takket være et meget højt teknologisk niveau, et komplet og innovativt produktsortiment og et godt ry for høj kvalitet- og sikkerhedsniveau samt uddannelse, erfaring og engagerede medarbejdere.

 

Saint-Gobain Abrasives verdensførende stilling forklares ved, at vi forstår og opfylder kundernes behov og ønsker. 
Saint-Gobain Abrasives henvender sig til alle markeder índenfor bygge- og anlægsindustrien, fremstillingsindustrien, Auto Aftermarked, marine, DIY og mange andre.
Vores innovative produkt løsninger giver forbedret produktivitet på flere områder og styrker vores position som verdens førende producent af slibematerialer.
Dette er historien om Norton Blue Sky, fornyelse og innovation og den vil vi meget gerne del med dig…
Norton lancerer en serie nye skæreskiver specielt til anvendelse i støberier. De nye skæreskiver er baseret på et helt nyt bindemiddelssystem, FoundryX, som har flere fordele.
Norton Clipper lancerer to nye boremotorer. De nye boremotorers hus er helt i aluminium og sikrer forbedret bortledning af varme og forhindrer overophedning.

Tilhørende Links

Nyheder

Begivenheder

Automechanika 2014
16 Sep 2014 - 20 Sep 2014
Frankfurt, Tyskland
RSS-feed

Videofilm

 

Norton Silencio 

Clipper O'Tip 

Clipper Foam 

Norton Quick Fix

 

Norton Multi-Air 

Norton Ice til slibning og polering af klar lak 

Norton maskingtape 

Norton Ice Headlight Repair 

Norton Paint System

 

 

 

 

Følg Saint-Gobain Abrasives A/S